5
5/5

Onderhoud en reparatie

Moet je auto onderhouden of gerepareerd worden? AutoExcellent Holdinga staat voor je klaar. Daarbij maakt het niet uit om welk automerk het gaat. AutoExcellent Holdinga heeft namelijk de meest up-to-date technische kennis in huis.

Behoud van fabrieksgarantie

Regelmatig onderhoud aan je nieuwe of oude auto is belangrijk. Het zorgt ervoor dat je veilig kunt rijden. Daarnaast is onderhoud belangrijk voor de levensduur van je auto en voorkomt uiteindelijk hoge(re) reparatiekosten. Bij nieuwe voertuigen is onderhoud bovendien van belang om de fabrieksgarantie volledig te blijven behouden. Je kan altijd bij ons terecht voor al het onderhoud en/of reparatie aan je auto. Daarbij maakt het niet uit in welke auto je rijdt.

Volgens de voorschriften van de fabrikant voeren wij als vakbekwaam AutoExcellent autobedrijf een zorgvuldige controle aan je auto uit. De controle gaat niet ten koste van de fabrieksgarantie. Ook bij oudere voertuigen wordt een frequente controle aanbevolen. Je bent niet alleen zeker van je veiligheid en de veiligheid van jouw passagiers, maar ook het functioneren van je auto. Je levert zo ook een actieve bijdrage aan de bescherming van het milieu en je auto behoudt zijn waarde.

Plan je onderhoud

en ga weer veilig op weg

Maak een afspraak