4.8
4,8/5

Werkplaats

Elke merkauto, nieuw én tweedehands, is bij AutoExcellent Holdinga in beste handen. In alles wat wij doen, van onderhoud tot reparatie of je voorzien van een leenauto tijdens onderhoud, jouw tevredenheid staat voorop!

Specialismen

AutoExcellent Holdinga staat voor je klaar. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in:

Aircoservice
Voor het beste rijcomfort raden wij je aan om je airco jaarlijks te laten controleren. Voor een gedegen aircoservice kan je altijd terecht bij onze aircospecialisten.

APK
AutoExcellent Holdinga is een door de RDW erkende keuringsinstantie. Verloopt de APK van jouw auto binnenkort? Plan een afspraak bij AutoExcellent Holdinga en ga weer zorgeloos op weg.

Auto elektronica
Twijfel je of de elektronica van de verlichting in je auto nog goed werkt? Maak een afspraak bij ons voor de elektracheck.

Auto Onderhoudsplan
Vaak is het onderhoud van auto’s een post waarop wordt bezuinigd. Dagelijks zien onze monteurs auto’s in de werkplaats waaraan schade door achterstallig onderhoud is ontstaan. Met het auto-onderhoudsplan van AutoExcellent voorkom je achterstallig onderhoud aan je auto en weet je waar je financieel aan toe bent. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Maak een afspraak

en ga weer veilig op weg

Maak een afspraak

Autoruitschade
Bij AutoExcellent Holdinga ben je aan het juiste adres voor alle glasschade aan je auto. Zij adviseren en helpen je graag.

Bandenservice
Je kan bij ons terecht voor verschillende bandenservices als de bandenwissel, bandenopslag en voor het aankopen van nieuwe banden.

Carrosserie en lakwerk
Deuken of krassen in de lak van je auto? Wij nemen graag je carrosserie- of lakschade aan.

Diagnose
Brandt er een waarschuwingslampje of zie je een melding van een storing? Wij helpen je graag bij het stellen van de diagnose en het oplossen van het probleem.

EV en hybride
Wij zijn ev-pro en daarmee jouw vertrouwde specialist voor alle elektrische en hybride voertuigen. Onze ev-pro specialisten zijn getraind en gecertificeerd volgens de geldende NEN 9140 norm en onderhouden en repareren jouw auto volgens de fabrieksinstructies.

Haal- en brengservice
Wij bieden je graag de mogelijkheid om je auto op te halen en daarna weer op locatie af te leveren. Het is ook mogelijk dat je je auto zelf brengt, wij zorgen dan voor het vervoer naar de gewenste locatie in de regio. Wil je gebruik maken van de haal- en brengservice? Neem contact met ons om een afspraak te maken en te vragen naar de mogelijkheden.

Olie verversen
Het regelmatig verversen van de olie smeert en beschermt je motor. Maak een afspraak bij ons voor het verversen van de olie.

Onderhoud
Bij AutoExcellent Holdinga wordt jouw voertuig tijdens een onderhoudscontrole op verschillende visuele en functionele punten gecontroleerd. Wij maken gelijk een inschatting van de tijd die nodig is voor de reparatie en de vermoedelijke hoogte van de kosten. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

Occasions
Ben je op zoek naar een betrouwbare occasion? Wij bieden een ruim aanbod aan occasions voor een aantrekkelijke prijs.

Pechhulpservice
Pechhulp door heel Europa en altijd onbezorgd op weg? Dat kan met onze pechhulpservice: AutoExcellent MobiliteitsGarantie.

Private lease
Wil je graag rijden zonder zorgen en iedere maand weten waar je financieel aan toe bent? Dan is private lease mogelijk wat voor jou. De specialisten van AutoExcellent Holdinga bespreken graag je wensen en adviseren welke leaseauto het beste bij jouw past.

Remmen
De belangrijkste veiligheidsvoorziening van je auto zijn de remmen. Laat periodiek een remmencontrole uitvoeren voor je eigen veiligheid. Wij helpen je graag.

Reparatie
Moet jouw auto gerepareerd worden? AutoExcellent Holdinga staat voor je klaar. Daarbij maakt het niet uit om welk automerk het gaat. Wij hebben namelijk de meest-up-to-date technische kennis in huis.

Schokdempers
Schokdempers spelen een belangrijke rol bij de rijveiligheid van je auto. Wij adviseren je graag bij alle vragen over het vervangen, de reparatie of vernieuwing van jouw schokdempers.

Uitlaatsystemen
Vind jij dat je auto anders klinkt dan normaal? Laat dan de uitlaatcontrole uitvoeren bij AutoExcellent Holdinga.

Vervangend vervoer
Bij ons kun je gebruik maken van vervangend vervoer gedurende de reparatietijd van je auto. Vraag ons naar de voorwaarden.

Zomer- en wintercheck
Of je nu de zon of sneeuw opzoekt, in alle gevallen wil je veilig en zorgeloos met de auto de weg op. Tijdens de winter- en zomercontrole controleren onze vakspecialisten alle essentiële onderdelen van je auto.