5
5/5

MobiliteitsGarantie

24/7 pechhulp via AutoExcellent AutoExcellent Holdinga
Pechhulp door heel Europa en altijd onbezorgd op weg? Dat kan met onze pechhulpservice: AutoExcellent MobiliteitsGarantie.

Onze pechhulpservice is dag en nacht voor je bereikbaar. Wij helpen je bij autopech gelijk door je 24/7 assistentie te bieden in maar liefst 44 landen in Europa. Met slechts één telefoontje ben je snel weer onderweg!

Reparatie

Bij pech of een ongeval in binnen- en buitenland wordt je auto via een sleepdienst naar onze dichtstbijzijnde garage gebracht en daar gerepareerd.

Vervangend vervoer

Indien nodig wordt gratis vervoer geregeld, waarbij ook drie dagen vervangend vervoer in het buitenland worden vergoed. Uniek is dat ook je caravan en aanhangwagen gerepatrieerd worden in deze service.

Internationale pechhulp

AutoExcellent Holdinga maakt gebruik van een internationaal netwerk. Je mag dus altijd rekenen op snelle assistentie. Een professioneel netwerk van bergers en hulpverleners, zowel nationaal als internationaal, staat 24 uur per dag voor je klaar. Specialistische opleidingen en een technische helpdesk garanderen dat de technische kennis van ons bedrijf op een hoog niveau blijft.

Meer weten?

neem contact op

Contact