Over ons

Over AUTOEXCELLENT Holdinga
AUTOEXCELLENT Holdinga is sinds 1973 actief in de autobranche met ruim 30 jaar ervaring als Honda dealer en 18 jaar als Skoda dealer en is nu actief als universeel autobedrijf in de verkoop van jong gebruikte auto’s, onderhoud en reparatie van alle merken, schadeherstel en aircoservice. U bent van harte welkom!

Uw tevredenheid staat voorop
Bij werkzaamheden aan uw auto werken onze goed getrainde monteurs met de beste kwaliteitsonderdelen en erkende apparatuur. Waarom? Omdat uw tevredenheid centraal staat. Dat betekent dat alleen de beste service voor u als klant goed genoeg is.

Premium service via AUTOEXCELLENT Holdinga
AUTOEXCELLENT is een full service formule voor autobedrijven die in alle automerken gespecialiseerd zijn. Zo zorgen wij ervoor dat al onze monteurs continu goed bijgeschoold worden op het gebied van de allerlaatste technische ontwikkelingen. Daarnaast is onze werkplaats voorzien van erkende apparatuur op bijvoorbeeld het gebied van diagnose en airco, hebben we toegang tot technische data en zijn we erkend lid van BOVAG.

Voor u betekent dit zekerheid, veiligheid, service en kwaliteit! Daarbij maakt het niet uit in welke auto u rijdt. U kunt altijd bij ons terecht voor al het onderhoud en/of reparatie aan uw auto. En zelfs meer dan dat!

Alle voordelen op een rij: