Onderhoud & reparatie

AUTOEXCELLENT Holdinga staat voor u klaar

Onderhoud en reparatie
Moet uw auto onderhouden of gerepareerd worden? AUTOEXCELLENT Holdinga staat voor u klaar. Daarbij maakt het niet uit om welk automerk het gaat. Wij hebben namelijk de meest up-to-date technische kennis in huis.

Behoud van fabrieksgarantie
Regelmatig onderhoud aan uw nieuwe of oudere auto is belangrijk. Het zorgt ervoor dat u veilig kunt rijden. Daarnaast is onderhoud belangrijk voor de levensduur van uw auto en voorkomt uiteindelijk hoge(re) reparatiekosten. Bij nieuwe voertuigen is onderhoud bovendien van belang om de fabrieksgarantie volledig te blijven behouden. U kunt altijd bij ons terecht voor al het onderhoud en/of reparatie aan uw auto. Daarbij maakt het niet uit in welke auto u rijdt.

Volgens de voorschriften van de fabrikant voert AUTOEXCELLENT Holdinga een zorgvuldige controle aan uw auto uit. De controle gaat niet ten koste van de fabrieksgarantie. Ook bij oudere voertuigen wordt een frequente controle aanbevolen. U bent niet alleen zeker van uw veiligheid en de veiligheid van uw passagiers, maar ook het functioneren van uw auto. U levert zo ook een actieve bijdrage aan de bescherming van het milieu en uw auto behoudt zijn waarde.

Een onderhoudscontrole omvat onder meer de visuele en functionele controle van:

  • Verlichting- en elektronica
  • Uitlaatsysteem
  • Banden en velgen
  • Ruitschade
  • Ruitenwissers
  • Carrosserie en interieur
  • Ophanging
  • Remmen

Daarnaast controleert AUTOEXCELLENT Holdinga onder andere ook de oliefilters, olie, bougies, luchtfilters, interieurfilters, ruitenwissers en andere benodigdheden zoals remvloeistof. Indien nodig worden auto-onderdelen, in overleg met u als klant, ook vervangen.

Vakkundige reparatie
Na een grondige analyse van uw auto delen wij de resultaten graag met u. Daarnaast maken we gelijk een schatting van de tijd die nodig is voor de reparatie en de vermoedelijke hoogte van de kosten. Pas daarna geeft u de opdracht. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. En bespaart u vooral één ding: dure en onaangename verrassingen.