Controles

Doe de zomercheck

Of u nu de zon opzoekt of thuisblijft deze zomer, in alle gevallen wilt u veilig en zorgeloos met uw auto de weg op. U doet er dan verstandig aan om uw auto bij ons te laten controleren op een aantal belangrijke punten.

Zomercheck
Tijdens de zomercheck controleren onze vakspecialisten alle essentiƫle onderdelen van uw auto. Daarbij letten wij juist op die onderdelen die in de zomer extra belangrijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan banden, remmen, schokdempers, accu, dynamo, airco en uitlaat. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan verlichting, ruitenwissers, radiateur, v-snaar, ophanging, onderstel, oliepeil en diverse vloeistoffen, zoals koel- en ruitenwisservloeistof.

U kunt altijd bij ons terecht
Wij bieden deze uitgebreide controles aan voor een aantrekkelijke prijs. Wij controleren uw auto, ongeacht het type of merk, uitvoerig op de belangrijkste punten, zodat u vervolgens zorgeloos en veilig de weg op kan.

Tijd voor zomerbanden
Veilig rijden doet u met de juiste banden onder uw auto. Dat betekent tijdig wisselen van winter- naar zomerbanden. Tijdens de zomer heeft u met zomerbanden een betere grip op de weg. Naast veiligheid en betere grip bieden zomerbanden ook comfort, extra stabiliteit en wendbaarheid. In het regenachtige najaar ondervindt u de voordelen van winterbanden. Uit onderzoek is gebleken dat winterbanden niet alleen geschikter en veiliger zijn tijdens winterse omstandigheden, maar juist ook bij regen.

Advies nodig?
Wilt u advies over uw banden en welke banden voor uw auto het beste zijn? U kunt altijd bij ons altijd terecht!